De Ingang - Workshops kinderen, danskampen, kampen voor kinderen

Danshuis De Ingang organiseert danskampjes tijdens de paas-, herfst- en zomervakantie.

De laatste week van augustus worden in De Ingang danskampjes georganiseerd door de sportdienst van de Stad Gent. Info en inschrijven kan enkel via hun website.

Kinderen > Workshops/danskampen

Breakdance danskamp

Karim Kalonji (2007-2010)


Verdieping van je moves, skills and atitude met Karim, één van de eerste en beste Breakdancers in Gent.
De dansstijl van Karim Kalonji lijkt het best op een originele, beetje Amerikaanse dansstijl. Wil je eens zien wat Karim met deze stijl bedoelt? Ga dan zeker eens kijken naar de leden van de legendarische Rocksteady Crew and Storm. Hoe ouder het beeldmateriaal, hoe dichter bij de bron.
Opgelet: Voor dit kamp heb je minimum 1 jaar basiservaring nodig!

Karim geeft danslessen, workshops en organiseert jongerenprojecten in België en buitenland en dat sinds 1999. Hij vindt het heel belangrijk dat jongeren als individu hun weg vinden in deze danswereld of in andere artistieke milieus. In 2005 heeft hij met een paar Vlaamse b-boys een all-star team samengesteld: Team Shmetta. Zij zijn sinds 2009 BENELUX kampioen en vertegenwoordigen België in het buitenland. Hij was ook te zien in diverse theater- en dansproducties zoals waaronder recent nog Kuzikiliza en B. 
(foto: © Alexander Popelier / www.zoob.be)

Ter info
- Bij goed weer wandelen we naar de speeltuin op het Jan Yoens plein of picknicken we 's middags in het gras vlak bij de dansschool.
- Gratis opvang van 8u30 tot 9u00 en van 16u30 tot 17u.


Benodigd materiaal

Kniebeschermers en kledij waarin je gemakkelijk kan bewegen. Je danst met propere sportschoenen (geen buitenschoenen), die je ter plaatse aandoet.


Er zijn momenteel geen cursussen Breakdance danskamp gepland.


Terug naar overzicht