De Ingang - Kalender

KALENDER

16/02/2019 - Flamenco: introductie voor 55+

Saïdjah Galo

Kom proeven van de Flamenco in deze mini-reeks, speciaal voor 55 plussers!

Er zal een korte choreografie aangeleerd worden waarin de verschillende technieken zullen voorkomen: zapateado, braceo, vueltas, … en natuurlijk kompas !

Beginners11u40
Lees meer...

23/02/2019 - Zumba

Stefanie

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals salsa, merengue, samba en cumbia.

Open level11u30
Lees meer...

28/02/2019 - Argentijnse Tango: van gancho tot leg wrap

Een workshop Argentijnse Tango voor mensen met minimum 1 jaar danservaring. In deze minireeks leer/herhaal je de techniek en de muzikaliteit van de gancho en ga je aan de slag met leg wraps.

Deze workshop wordt deskundigd begeleid door Saskia en Steven.

min. 1 jaar danservaring20u15
Lees meer...

12/03/2019 - Afro Work Out

Frank Van Neerboom


Een afro-work out is op de eerste plaats "un bon moment".
Met Frank zijn enthousiasme kan dit ook niet anders. Hij bruist van de energie, vooral als de Congolese Rumba op ligt. Je kan er niet stil blijven op staan en je wordt er instant gelukkig van. Fit en gezond blijven kan je het best met een glimlach op je gezicht! Tijdens de les mag je muziek verwachten van o.a. Fally IPupa, Koffi Olomidé, Werason en nog vele anderen Congolese muziekanten.

Open level20u15
Lees meer...

30/03/2019 - Argentijnse Tango Introductie

Saskia en Steven

Introductieworkshop: maak kennis met de basis van de Argentijnse Tango. 

Deze workshop is bedoeld voor enthousiaste beginners die willen weten wat tango echt is! In enkele uren leer je de basispassen en enkele figuren, zodat je zelf volop kan gaan improviseren en je eigen tango maken. Voorkennis of danservaring is hiervoor niet nodig. Grijp deze kans en smaak het mysterie van de tango.

Beginners16u30
Lees meer...

30/03/2019 - Gitane

Dansfeestje georganiseerd door en voor  Freinetschool "De Sterrespits", Methodeschool "De Buurt" en Freinetschool "De Harp" en ondersteund by Danshuis De Ingang.

Met Coupé Décalé met Jipé @ midnight!

De opbrengst gaat integraal naar de werking van de deelnemende scholen Methodeschool De Buurt en Freinetscholen De Harp en De Sterrespits.

Inkom 10 euro, vvk 7 euro.

Reserveer je kaarten online!

05/04/2019 - Practice Your Moves

De Gentse Hoppers nemen elke maand één avond ons danshuis over. Iedereen is welkom om zijn Lindy Hop moves te oefenen en te delen!

21u-01u, gratis, niet reserveren.

06/04/2019 - Tangosalon

Maandelijks elke 1ste zaterdag van de maand. DJ Johan draait klassieke en neo-tango.

Minstens één van onze tango leerkrachten is telkens aanwezig. Zit je in de knoop met een figuur of heb je een andere tango vraag. Stel ze aan Saskia of Steven! 

Nodig je vrienden uit via het Facebook event.

08/04/2019 - Flamenco Introductie

Saïdjah Galo

Tijdens deze workshop kan je eens proeven van de traditionele Flamencodans

Beginners19u00
Lees meer...

08/04/2019 - Flamenco: Bulerias

Saïdjah Galo

Bulería is een flamencoritme, een twaalftelse compás met nadruk op de 3, 6, 8, 10 en 12. Het karakter van deze stijl is uitgesproken vrolijk, uitbundig en speels. Onder de verschillende flamencostijlen nemen de bulerias de plaats in van de meest feestelijke.

min. 1 lessenreeks ervaring20u40
Lees meer...

08/04/2019 - Kleuterdanskamp

Laura Zuallaert (geboortejaar 2013-2014)

Een danskamp waarbij gefocust wordt op de gewaarwordingen in het lichaam, waardoor je lekker in je lijf komt zitten! Een rijke ervaring voor kinderen.

2de-3de kleuterklas09u00
Lees meer...

08/04/2019 - Breakdance danskamp

Yolan Bal (geboortejaar 2010-2012)

-leer vette moves op een veilige manier met een echte kenner, een "pro" van b-boying
-leer hoe je coole choreografieën in elkaar steekt
-leer hoe je een streetshow maakt om het publiek te imponeren
-leer hoe je groet op z'n b-boys, welke attitude de juiste is

1ste-3de leerjaar 09u00
Lees meer...

08/04/2019 - Koppeldansen West Coast Swing

Anja en Daniel

West Coast Swing zoals men het in de Verenigde Staten noemt, is een zeer dynamische en vooral leuke swingdans waar dansplezier centraal staat. Je leert leiden en volgen op Golden Oldies van de jaren vijftig. 

basiservaring koppeldans19u30
Lees meer...

08/04/2019 - Oriëntaalse dans Introductie

Liesbeth Mouton

Oriëntaalse dans, ook wel buikdans genoemd, wordt gekenmerkt door sierlijke, vloeiende bewegingen, de kunst van de ‘isolatie” (het afzonderlijk bewegen van de verschillende lichaamsdelen) en krachtige heupbewegingen.  In deze workshop worden de basistechnieken aangeleerd. Via pastechnieken en bewegingscombinaties kom je tot een minichoreografie. Er is geen voorkennis nodig om deel te nemen aan deze plezierige workshop.

Beginners19u30
Lees meer...

08/04/2019 - Pilates

Pierre Taboureau

Pilates is een reeks van oefeningen gericht op het ontwikkelen van spierkracht, stabiliteit en flexibiliteit in het lichaam. Via doordachte oefeningen train je je power-house: buik-, rug-, bil- en dijspieren. Je krijg een betere lichaamshouding, sterkere buik-en rugspieren, een verhoogde soepelheid en meer energie.

Open level09u30
Lees meer...

08/04/2019 - Yoga

Pierre Taboureau

Een goed onderhoud van je rug en ledematen zijn een basis voor een gezonde houding, wie wil dit niet?

De Atlasyoga streeft naar een ontwikkelingsproces in het bewegen waar kracht en ontspanning in balans worden gebracht. Het leren stapelen van je rug (wervelkolom) is een belangrijk uitgangspunt om een goede, ontspannen houding te kunnen aannemen.

Open level20u05
Lees meer...

09/04/2019 - Ragga Twerkout

Marijn Celea

Twerking is een provocatieve dansstijl vertrekkende vanuit de heupen en een lage squat-positie

Ragga
 is een Afro-Jamaïcaanse dans waaraan hip hop elementen werden toegevoegd. Energieke dansbewegingen zijn kenmerkend. 

Open level19u00
Lees meer...

10/04/2019 - Flamenco: Entender El Flamenco

lezing door Saïdjah Galo

Leg je 'zapatos' eventjes aan de kant en leer meer over de socio-culturele context van Flamenco. Als je Flamenco begrijpt ga je het beter dansen, meer van optredens kunnen genieten.. weten over wat het gaat!

Alle niveaus20u00
Lees meer...

11/04/2019 - Burlesque Choreo

Lady Elina

Hou je van de Moulin Rouge? Met hun prachtige groepsdansen, classy en sexy? Overal veren en glamour, biedt deze retro showstijl een glinsterende en kleurrijke cocktail van show, komische accenten, sexy kostuums en elegante striptease.

Open level19u00
Lees meer...

11/04/2019 - Burlesque striptechnieken

Lady Elina

Are you a Diva?
We willen allemaal wel een beetje glamour toevoegen aan ons dagelijks leven!
Denk aan de stijlvolle sexyness van de 'jaren '50. We leren hoe we diva's kunnen zijn en oefenen tot we enkele burlesque striptease technieken onder de knie hebben. Na deze workshop heb je het loopje en de houding!

Open level20u45
Lees meer...

11/04/2019 - Electro Swing

Shana

De jaren twintig en dertig waren roerige tijden, waarin de swingrage opbloeide. Men danste op uptempo jazzmuziek en de danssoorten lindyhop, de charleston, de cakewalk en de jitterbug werden enorm populair. Dergelijke dansstijlen waren echter voor die tijd opvallend wild, wat in het begin voor controverse zorgde.

Open level19u30
Lees meer...

12/04/2019 - Popping & Locking

Saho

Een workshop vol bruikbare technieken voor elke hip hop stijl: er wordt gewerkt oa rond isolaties, spiercontracties, verplaatsingen, muzikaliteit ...
De Popping-techniek is makkelijk herkenbaar door zijn visuele gelijkenissen met een robot en veel glijdende, golvende arm- en lichaamsbewegingen. 

Open level19u30
Lees meer...

15/04/2019 - Ballet Introductie

Hiroshi Wakamatsu

Driedaagse introductieworkshop: maak kennis met de basistechnieken van Ballet, gedoceerd door een ervaren en attent lesgever.

Beginners19u00
Lees meer...

15/04/2019 - Kleuterdanskamp

Anneleen De Steur (geboortejaar 2013-2014)

Kleuters dansen en bewegen graag. Zet de muziek aan en bijna iedere kleuter begint onmiddellijk te dansen en te bewegen, elk op zijn eigen expressieve manier. Het is direct feest voor de kleuter. 

2de-3de kleuterklas09u00
Lees meer...

15/04/2019 - Hedendaagse dans Introductie

Hiroshi Wakamatsu

Different from all the other dance styles, disciplines, there are NO RULES in contemporary dance! You are free to express yourself through your own body. Let's find out what your body can do.

Beginners20u10
Lees meer...

15/04/2019 - Somatic Movement

Katrijn de Steur

A somatic movement, generally speaking, is one which is performed consciously with the intention of focusing on th internal experience of the movement rather than the external appearance or result of the movement

Deze workshop is (1) voor wie bewuster wil worden van zijn eigen houding, zowel in dans als in dagelijkse activiteiten; (2) voor wie eenvoudige tools wil aanleren om die houding te verbeteren, zonder onnodige spierspanning op te bouwen. 

Open level19u00
Lees meer...

15/04/2019 - Clipdance danskamp

Shana (geboortejaar 2010-2012)

Leren dansen zoals in je favoriete videoclip.

Clip dance is een actuele dynamische vorm van dansen op populaire, bekende songs. De danspasqen herken je uit de nieuwste clips en films die je op Youtube ziet. Er komen verschillende substijlen zoals ragga, hiphop, modern jazz,  dancehall,...aan bod  . De lessen bestaan uit een opwarming, isolatie, stretch, spieroefeningen en een combinatie. Zin in dans en fun? Dan is clipdance zeker iets voor jou!  

1ste-3de leerjaar 09u00
Lees meer...

15/04/2019 - Ballet en Hedendaags danskamp

Nicole Kohler (geboortejaar 2005-2009)

Hoe brengen we ons eigen verhaal met de danstaal waar jij over beschikt? Samen gaan we op zoek naar jouw expressiemogelijkheden en hoe gebruiken we die om tot een choreografie te komen? Je zal het snel merken: er zit meer in je dan je dacht :).

4de lj-14j, half gev09u00
Lees meer...

16/04/2019 - Electro Swing

Shana

De jaren twintig en dertig waren roerige tijden, waarin de swingrage opbloeide. Men danste op uptempo jazzmuziek en de danssoorten lindyhop, de charleston, de cakewalk en de jitterbug werden enorm populair. Dergelijke dansstijlen waren echter voor die tijd opvallend wild, wat in het begin voor controverse zorgde.

Met basiservaring19u30
Lees meer...

17/04/2019 - Tujayi (African streetdance)

Jipé

Tujayi is Tshilouba voor 'Let's Dance' en dat is wat er exact zal gebeuren in deze workshop. Coupé Décalé dus, maar met een sausje van andere stijlen. Afrikaanse-, Hiphop-, Streetdance- en Jazzdance invloeden zijn duidelijk herkenbaar. 

Open level19u30
Lees meer...

17/04/2019 - Breakdance danskamp

Karim Kalonji (2007-2010)

-leer vette moves op een veilige manier met een echte kenner, een "pro" van b-boying
-leer hoe je coole choreografieën in elkaar steekt
-leer hoe je een streetshow maakt om het publiek te imponeren
-leer hoe je groet op z'n b-boys, welke attitude de juiste is

3de-6de leerjaar, basiserv09u00
Lees meer...

19/04/2019 - Salsa oefenavond

Salsa oefenavond waarop iedereen welkom is. Ook Lisette en Jurgen, onze leraren Cubaanse Salsa, zullen er zijn om met je te dansen of om je Cubaans vocabularium op te frissen.

Nodig je vrienden uit voor dit Facebook event.

25/04/2019 - Disco Swing

Saskia & Heiko

Leer op een leuke en ontspannen manier disco swingen op oude en nieuwe populaire dansmuziekjes. Na deze workshop dans je op elk feest toffe dansmoves en beleef je veel plezier aan het samendansen.

Beginners19u10
Lees meer...

26/04/2019 - Lindy Hop: Easy steps for happy dancers

Olga & Philippe

Both in Lindy Hop and in Authentic Jazz there are plenty of small but quite pretty steps and variations, which usually there is not much time for during the basic courses. All these little things enrich your dancing and make it light, different, unpredictable and very fun.

Met basiservaring21u15
Lees meer...

27/04/2019 - Koppeldansen Slow

Shana en Mathieu

In deze korte lessenreeks leer je ‘de Slow’ kennen als een dans waar je ver buiten de lijntjes van het gekende 'waggelen' kan kleuren. Dit zowel op oude bluesmuziek als op het hedendaagse ‘slow’repertoire, en van wat sneller tot héél traag.

Open level14u00
Lees meer...

28/04/2019 - Koppeldansen: Bachata Fusion

Patrick Vanraes

Bachata is een Latijns-Amerikaanse koppeldans die afkomstig is van de Dominicaanse Republiek. Het wordt gedanst op de gelijknamige muziekstijl, die ook vaak aan bod komt op salsafeesten. Het basisritme is echter eenvoudiger en trager dan in salsa, waardoor het een ideale dans is om je eerste passen in de salsa wereld te zetten. 

Open level20u45
Lees meer...

28/04/2019 - Salsa - Cubaanse Salsa

Jürgen Bral

In algemene zin is Salsa de naam waarmee men Latijns-Amerikaanse ritmes zoals Son, Merengue, Cumbia, Bachata, Chachachá… benoemt. Meer specifiek verwijst salsa naar een geheel van dansbewegingen die in Miami en New York werden ontworpen. De dans is van Cubaanse oorsprong en heeft daar een zeer volks karakter. 

Beginners18u30
Lees meer...

01/05/2019 - Practice Your Moves

De Gentse Hoppers nemen elke maand één avond ons danshuis over. Iedereen is welkom om zijn Lindy Hop moves te oefenen en te delen!

21u-01u, gratis, niet reserveren.

04/05/2019 - Tangosalon

Maandelijks elke 1ste zaterdag van de maand. DJ Johan draait klassieke en neo-tango.

Minstens één van onze tango leerkrachten is telkens aanwezig. Zit je in de knoop met een figuur of heb je een andere tango vraag. Stel ze aan Saskia of Steven! 

Nodig je vrienden uit via het Facebook event.

04/05/2019 - L-Demo | dansvoorstelling

L-Demo is een verrassende dansvoorstelling met de beste leerlingen van Danshuis De Ingang. Een dansspektakel waarin je een wervelende en kleurrijke mix van dansstijlen van over de hele wereld te zien krijgt: 

Bollywood, Salsaton, Oriëntaalse dans, Indische dans, Jazzdance, Salsa, Afrikaanse dans, Flamenco, Hip Hop, Groovy Dance Mix, Hedendaagse dans, Ballet, Ragga, ...

Tickets € 8 (-12j) / € 13. 

Vooruit - Gent, Theaterzaal.
Deuren: 19u30, aanvang 20u

11/05/2019 - Afro Dance

Claudia Patricia Oliveira de Sousa

Afrodance is een dansstijl waarbij je verschillende dansbewegingen maakt op swingende Afrikaanse beats

Open level14u00
Lees meer...

12/05/2019 - Argentijnse Tango: Milonga

Saskia en Steven

Op een tangosalon worden naast tango's en tangowalsen ook milonga's gedraaid. Deze vrolijke milonga's nodigen uit tot speelsheid... In deze workshop leren we het typische milongaritme en dit toe te passen in enkele bewegingen. 

basiskennis milonga18u45
Basiskennis Tango21u15
Lees meer...

24/05/2019 - Salsa oefenavond

Salsa oefenavond waarop iedereen welkom is. Ook Lisette en Jurgen, onze leraren Cubaanse Salsa, zullen er zijn om met je te dansen of om je Cubaans vocabularium op te frissen.

Nodig je vrienden uit voor dit Facebook event.

01/06/2019 - Tangosalon

Maandelijks elke 1ste zaterdag van de maand. DJ Johan draait klassieke en neo-tango.

Minstens één van onze tango leerkrachten is telkens aanwezig. Zit je in de knoop met een figuur of heb je een andere tango vraag. Stel ze aan Saskia of Steven! 

Nodig je vrienden uit via het Facebook event.

01/06/2019 - Disco Swing

Saskia & Heiko

Leer op een leuke en ontspannen manier disco swingen op oude en nieuwe populaire dansmuziekjes. Na deze workshop dans je op elk feest toffe dansmoves en beleef je veel plezier aan het samendansen.

Beginners14u30
Lees meer...

05/06/2019 - Practice Your Moves

De Gentse Hoppers nemen elke maand één avond ons danshuis over. Iedereen is welkom om zijn Lindy Hop moves te oefenen en te delen!

21u-01u, gratis, niet reserveren.

16/06/2019 - Open Huis voor kinderen

Onze OPEN HUIS DAG voor kinderen!
>>>>Gratis en zonder reserveren.<<<<<<
(programma binnenkort online!)

21/06/2019 - Salsa oefenavond

Salsa oefenavond waarop iedereen welkom is. Ook Lisette en Jurgen, onze leraren Cubaanse Salsa, zullen er zijn om met je te dansen of om je Cubaans vocabularium op te frissen.

Nodig je vrienden uit voor dit Facebook event.

01/07/2019 - Ballet en Hedendaags danskamp

Nicole Kohler (geboortejaar 2005-2009)

Hoe brengen we ons eigen verhaal met de danstaal waar jij over beschikt? Samen gaan we op zoek naar jouw expressiemogelijkheden en hoe gebruiken we die om tot een choreografie te komen? Je zal het snel merken: er zit meer in je dan je dacht :).

4de lj-14j, half gev09u00
Lees meer...

01/07/2019 - Hip Hop Danskamp

Aisa Burgwal (geboortejaar 2006-2009)

Tijdens deze week worden kinderen ondergedompeld in de geschiedenis van de old school hiphop. Elk kind heeft een bepaald idee van wat hiphop inhoudt, bijvoorbeeld door de vele dansprogramma’s op de televisie. Maar waar ligt zijn oorsprong? We gaan terug naar het begin, naar de opkomst van de welbekende East Side & West Side.

4de leerjaar-13 jaar09u00
Lees meer...

01/07/2019 - Breakdance danskamp

Yolan Bal (geboortejaar 2010-2012)

-leer vette moves op een veilige manier met een echte kenner, een "pro" van b-boying
-leer hoe je coole choreografieën in elkaar steekt
-leer hoe je een streetshow maakt om het publiek te imponeren
-leer hoe je groet op z'n b-boys, welke attitude de juiste is

1ste-3de leerjaar 09u00
Lees meer...

03/07/2019 - Kleuterdanskamp

Anneleen De Steur (geboortejaar 2013-2014)

Kleuters dansen en bewegen graag. Zet de muziek aan en bijna iedere kleuter begint onmiddellijk te dansen en te bewegen, elk op zijn eigen expressieve manier. Het is direct feest voor de kleuter. 

2de-3de kleuterklas09u00
Lees meer...

08/07/2019 - Lekker in je Lijf Danskamp

Laura Zuallaert (geboortejaar 2010-2012)

Een danskamp waarbij gefocust wordt op de gewaarwordingen in het lichaam, waardoor je lekker in je lijf komt zitten! Een rijke ervaring voor kinderen van 1ste tot 3de leerjaar.

1ste-3de leerjaar 09u00
Lees meer...

08/07/2019 - Kleuterdanskamp

Aisa Burgwal (geboortejaar 2013-2014)

Aan de hand van beweging en spelmateriaal reikt Aisa de kinderen enerzijds funderingen aan om een solide basis te ontwikkelen, anderzijds geeft ze hen de nodige input om hun fantasie om te zetten in beweging.

2de-3de kleuterklas09u00
Lees meer...

08/07/2019 - Breakdance Summer School

Yolan Bal (geboortejaar 2005-2009)

Al een aantal jaar experience als bboy en zin in een challenge tijdens de grote vakantie? 
Vanaf dit jaar is er een break kamp voor gevorderde kids. 
Tijdens dit kamp drillen we op moeilijkere technieken en krijgen jullie tips en tricks om zo snel mogelijk vooruit te gaan als bboy (bijv.: oefeningen om zelf thuis te trainen).

4de lj-14j, half gev09u00
Lees meer...

08/07/2019 - Modern Jazz Danskamp

Aline Persyn (geboortejaar 2006-2009)

In dit danskamp ligt de focus op het aanleren van choreografieën waarin de danser leert in groep samen te werken en te dansen. Vrolijke uptempo jazz zal afgewisseld worden met modern, waarin de danser in contact zal komen met niet-commerciële muziek, improvisatie en partnerwerk.

4de leerjaar-13 jaar09u00
Lees meer...

15/07/2019 - Groovy Dance Mix

Nele Van den Bulcke (geboortejaar 2006-2009)

Op een speelse manier leren we stap voor stap verschillende choreo's aan, dit op de coolste hitjes en laten ons lekker gaan. Schrijf je in en beleef een dolle 5-daagse. Tussen het dansen door wordt ook geknutseld aan podium-, decor- en kostuumattributen voor het toonmoment op de laatste dag.

4de leerjaar-13 jaar09u00
Lees meer...

15/07/2019 - Flamenco Danskamp

Saïdjah Galo (geboortejaar 2013-2014)

Tijdens het danskamp neemt Saïdjah je mee in de zonnige wereld van de Flamenco. Vamos a bailar. Ja,... we gaan veel dansen! Maar ook Spaanse woorden leren en de Flamenco tradities beter leren kennen, een typische tapa maken en knutselden. Ons leren opmaken als een echte Bailaora (Flamencodanseres) én ons eigen Tablao (feest)organiseren hoort er natuurlijk ook bij!

2de-3de kleuterklas09u00
Lees meer...

15/07/2019 - Modern Jazz Danskamp

Bieke De Vuyst (geboortejaar 2010-2012)

We putten in dit danskamp uit 2 stijlen: Modern en Jazz. Twee stijlen die een goede basis voor elke danser(es) vormen. De bewegingen zijn gebaseerd op het ballet maar worden veel vrijer gedanst en de muziek is moderner.

1ste-3de leerjaar 09u00
Lees meer...

16/08/2019 - Dansen in 't park

 ‘Dansen in ‘t park’ brengt dans 3 dagen lang dicht op de huid van jong en oud. Naast dansinitiaties biedt het festival verrassend werk van piepjong en meer ervaren danstalent.

’s Avonds verandert de centrale vloer in een explosief dansfeest!

Voor meer info check de website Dansen in 't Park.

19/08/2019 - Musical stage

Emily en Jan (geboortejaar 2010-2012)

Tijdens deze musicalweek wordt je ondergedompeld in de musicalwereld. In een superenergieke sfeer gaan we samen zingen, dansen en acteren. De lessen worden gegeven door Emily en Jan die de groepen verdelen zodat iedereen op zijn niveau begeleid wordt. We gaan aan de slag met het maken van decor en kleding. 

1ste-3de lj beginner09u00
Lees meer...

19/08/2019 - Ragga Fusion Summer School

Marijn Celea (jongeren 12-16 jaar)

Ragga is een Afro-Jamaïcaanse dans waaraan hip hop elementen werden toegevoegd. Dancehall is een populaire Jamaicaanse muziek, ontstaan uit een combinatie van reggae, hiphop en calypso. De komst van de digitale instrumenten uit de jaren '80 met zijn kenmerkende drumpatronen voegde aan de muziek snelle beats toe, en zo ontstond 'Ragga'. 
Energieke dansbewegingen zijn kenmerkend. Vooral de combinatie van snelle, explosieve bewegingen afgewisseld met tragere, sensuele danspassen zijn heel leuk.

12-16 jaar met danservaring10u00
Lees meer...

19/08/2019 - Ragga Fusion Summer School BIS

Marijn Celea (jongeren 12-16 jaar)

Ragga is een Afro-Jamaïcaanse dans waaraan hip hop elementen werden toegevoegd. Dancehall is een populaire Jamaicaanse muziek, ontstaan uit een combinatie van reggae, hiphop en calypso. De komst van de digitale instrumenten uit de jaren '80 met zijn kenmerkende drumpatronen voegde aan de muziek snelle beats toe, en zo ontstond 'Ragga'. 
Energieke dansbewegingen zijn kenmerkend. Vooral de combinatie van snelle, explosieve bewegingen afgewisseld met tragere, sensuele danspassen zijn heel leuk.

12-16 jaar met danservaring09u00
Lees meer...

19/08/2019 - Breakdance danskamp

Yolan Bal (geboortejaar 2010-2012)

-leer vette moves op een veilige manier met een echte kenner, een "pro" van b-boying
-leer hoe je coole choreografieën in elkaar steekt
-leer hoe je een streetshow maakt om het publiek te imponeren
-leer hoe je groet op z'n b-boys, welke attitude de juiste is

1ste-3de leerjaar 09u00
Lees meer...

19/08/2019 - Musical stage

Emily en Jan (geboortejaar 2006-2009)

Tijdens deze musicalweek wordt je ondergedompeld in de musicalwereld. In een superenergieke sfeer gaan we samen zingen, dansen en acteren. De lessen worden gegeven door Emily en Jan die de groepen verdelen zodat iedereen op zijn niveau begeleid wordt. We gaan aan de slag met het maken van decor en kleding. 

4de leerjaar-13 jaar09u00
Lees meer...

20/09/2019 - Argentijns tangoweekend

Saskia en Steven

Gedurende dit weekend bieden we 10u tangoles aan rond verschillende onderwerpen waarin je je tangokennis kan verrijken en verdiepen. 's Avonds na de lessen kan je nog verder oefenen tijdens de practica ...

Op zaterdagmiddag maken we ook wat tijd vrij om te wandelen of de mooie buurt te verkennen.

Lees meer...