De Ingang - Kalender

KALENDER

21/09/2018 - Argentijns tangoweekend

Saskia en Steven

Gedurende dit weekend bieden we 10u tangoles aan rond verschillende onderwerpen waarin je je tangokennis kan verrijken en verdiepen. 's Avonds na de lessen kan je nog verder oefenen tijdens de practica ...

Op zaterdagmiddag maken we ook wat tijd vrij om te wandelen of de mooie buurt te verkennen.

Halfgevorderd09u00
Lees meer...

23/09/2018 - Flamenco - Classe Abierta

Irene Alvarez

Deze klas is bedoeld voor mensen die graag deskundige feedback krijgen of willen gecoacht worden als ze zelf een Flamencostukje gemaakt hebben/ aan het maken zijn.

min. 1 jaar ervaring21u00
Lees meer...

06/10/2018 - Tangosalon

Maandelijks elke 1ste zaterdag van de maand. DJ Johan draait klassieke en neo-tango.

Minstens één van onze tango leerkrachten is telkens aanwezig. Zit je in de knoop met een figuur of heb je een andere tango vraag. Stel ze aan Saskia of Steven! 

Nodig je vrienden uit via het Facebook event.

19/10/2018 - Salsa oefenavond

Salsa oefenavond waarop iedereen welkom is. Ook Lisette en Jurgen, onze leraren Cubaanse Salsa, zullen er zijn om met je te dansen of om je Cubaans vocabularium op te frissen.

Nodig je vrienden uit voor dit Facebook event.

26/10/2018 - Lindy Hop: Easy steps for happy dancers

Olga&Philippe

Both in Lindy Hop and in Authentic Jazz there are plenty of small but quite pretty steps and variations, which usually there is not much time for during the basic courses. All these little things enrich your dancing and make it light, different, unpredictable and very fun.

Met basiservaring21u15
Lees meer...

03/11/2018 - Tangosalon

Maandelijks elke 1ste zaterdag van de maand. DJ Johan draait klassieke en neo-tango.

Minstens één van onze tango leerkrachten is telkens aanwezig. Zit je in de knoop met een figuur of heb je een andere tango vraag. Stel ze aan Saskia of Steven! 

Nodig je vrienden uit via het Facebook event.

23/11/2018 - Salsa oefenavond

Salsa oefenavond waarop iedereen welkom is. Ook Lisette en Jurgen, onze leraren Cubaanse Salsa, zullen er zijn om met je te dansen of om je Cubaans vocabularium op te frissen.

Nodig je vrienden uit voor dit Facebook event.

25/11/2018 - Argentijnse Tango - Techniek voor leiders

Steven Coppens

We raken verschillende aspecten aan, zoals houding, kader, verschillende dissociaties, staan, stappen … die je zullen helpen om het individuele dansen te verbeteren. Dat kan het samenspel op de dansvloer alleen maar een boost geven.

Open level20u00
Lees meer...

30/11/2018 - Lindy Hop: Easy steps for happy dancers

Olga&Philippe

Both in Lindy Hop and in Authentic Jazz there are plenty of small but quite pretty steps and variations, which usually there is not much time for during the basic courses. All these little things enrich your dancing and make it light, different, unpredictable and very fun.

Met basiservaring21u15
Lees meer...

01/12/2018 - Argentijnse tango - Neo Tango

Saskia & Steven

De neotango zorgde ook voor een herontdekking van de dans, vooral bij jongeren. Enerzijds wordt terug gegrepen naar de authentieke straattango van eind 19de eeuw, anderzijds wordt geëxperimenteerd met invloeden uit andere dansen. In deze workshop verkennen we enkele kenmerkende dansbewegingen uit de neotango, die het contrastrijke en improvisatorische karakter van de dans verrijken.

Basiskennis Tango19u30
Lees meer...

01/12/2018 - Tangosalon

Maandelijks elke 1ste zaterdag van de maand. DJ Johan draait klassieke en neo-tango.

Minstens één van onze tango leerkrachten is telkens aanwezig. Zit je in de knoop met een figuur of heb je een andere tango vraag. Stel ze aan Saskia of Steven! 

Nodig je vrienden uit via het Facebook event.

14/12/2018 - Burlesque Intensief

Lady Elina

Hou je van de Moulin Rouge? Met hun prachtige groepsdansen, classy en sexy? Overal veren en glamour, biedt deze retro showstijl een glinsterende en kleurrijke cocktail van show, komische accenten, sexy kostuums en elegante striptease.

Open level14u00
Lees meer...

21/12/2018 - Salsa oefenavond

Salsa oefenavond waarop iedereen welkom is. Ook Lisette en Jurgen, onze leraren Cubaanse Salsa, zullen er zijn om met je te dansen of om je Cubaans vocabularium op te frissen.

Nodig je vrienden uit voor dit Facebook event.

05/01/2019 - Tangosalon

Maandelijks elke 1ste zaterdag van de maand. DJ Johan draait klassieke en neo-tango.

Minstens één van onze tango leerkrachten is telkens aanwezig. Zit je in de knoop met een figuur of heb je een andere tango vraag. Stel ze aan Saskia of Steven! 

Nodig je vrienden uit via het Facebook event.

18/01/2019 - Salsa oefenavond

Salsa oefenavond waarop iedereen welkom is. Ook Lisette en Jurgen, onze leraren Cubaanse Salsa, zullen er zijn om met je te dansen of om je Cubaans vocabularium op te frissen.

Nodig je vrienden uit voor dit Facebook event.

19/01/2019 - Afro-Pop

Annie Brosteau

We dansen op Afrikaanse populaire muziek een mix van Hip Hop, Ragga, Afrikaanse dans, ... Ambiance verzekerd en een niet te missen dans-explosie!!!

Ambiance verzekerd!!!

Open level15u00
Lees meer...

08/02/2019 - Lindy Hop: Easy steps for happy dancers

Olga&Philippe

Both in Lindy Hop and in Authentic Jazz there are plenty of small but quite pretty steps and variations, which usually there is not much time for during the basic courses. All these little things enrich your dancing and make it light, different, unpredictable and very fun.

Lees meer...