Detail Cursus
Volwassenen en jongeren > Workshops

Lindy Hop Summer Edition

met Helena & Philippe


Eindelijk ook tijdens de zomer in onze thuisbasis Gent (bijna) wekelijkse lessen Lindy Hop. Volg je al minstens 1 jaar lessen en wil je ook in de zomer aan je dansstijl verder werken? In deze track gaan Helena en Philippe aan de slag met je basis, breiden ze je dansvocabulaire uit en introduceren je een heleboel nieuwe ritmes en passen.

Helena Verheyen is een Gentse danseres en kostuumontwerpster. De afgelopen 15 jaar onderzocht ze vele dansvormen van Afrikaanse dans, Tango, Capoeira, Samba tot Ballet, Hedendaagse dans en Modern Jazz. In 2009 ontdekte ze de Lindy Hop en het was liefde op het eerste gezicht. Sindsdien volgde ze verschillende workshop en stages in Europa, maar ook in Montreal en New York. Ze creërde haar eigen unieke stijl waarin ze de verschillende dansstijlen die ze ooit volgde geïntergreerd heeft. Ze is een bom van energie op de dansvloer en verrast haar danspartner met schitterend voet- en lichaamswerk. Dansen en optreden zijn haar favorieten. Hoor je een live band, dan is ze beslist aanwezig.

Philippe Lombaert ontdekte lindy hop in 2013 en werd verliefd op zijn rauwe energie, pure vreugde en absolute bewegingsvrijheid. In de loop der jaren was Philippe te vinden op de meeste festivals in het binnen- en buitenland en vond Philippe zijn weg doorheen de verschillende stromingen lindy hop naar de oude Harlem Roots. Sinds 2016 geven Olga & Philippe samen wekelijkse lessen en workshops.

Foto: Nuria Aguade Fotografia


Praktische info

Draag geen buitenschoenen aub!


Er zijn momenteel geen cursussen Lindy Hop Summer Edition gepland.


Terug naar overzicht