Detail Cursus
Kinderen > Workshops/danskampen

Kleuterdanskamp

Shana Van Cauwenberghe (geboortejaar 2012-2013)


Hipsala hop,
in het circus danst de clown voorop.
Grote schoenen en een rode snuit,
met toeters en bellen gaan wij grote passen vooruit!

Dit danskampje gaan we op avontuur. Waarheen, dat weten we nog niet … misschien wel naar het circus, of naar de zoo … Leuk wordt het sowieso en dansend en bewegend zeker!

Aan de hand van verhalen gaat Shana samen met de kleuters spelenderwijs, bewegend, op pad. Verschillende muziek- en bewegingsstijlen komen aan bod, alsook heel wat leuke bewegingsspelletjes om de danskriebel bij de kleuter te prikkelen. Een boeiende ontdekkingstocht voor elk kind!

Nodig alvast je vrienden uit voor het toonmoment op het eind van het danskamp!

Shana danst reeds van kleins af aan en dit binnen verschillende stijlen. Zij heeft ervaring binnen de hedendaagse en moderne dans, clipdance, lindyhop en swingdans en dans met focus op inclusie. Zij is werkzaam als pedagoge en volgde een extra opleiding tot bewegingstherapeute. Shana is daarnaast dans- en yogadocent en gaf reeds verschillende danskampen. Ze hecht hierbij belang aan de plezierbeleving van élke kleuter en probeert ieder kind op z’n eigen niveau te benaderen.

Ter info
- Bij goed weer wandelen we naar de speeltuin op het Jan Yoens plein of picknicken we 's middags in het gras vlak bij de dansschool.
- Gratis toezicht van 8u00 tot 9u00 en van 16u30 tot 17u. Tijdens het toezicht zijn er geen begeleide activiteiten.
- Gelijktijdig in ons danshuis danskampen via de Sportdienst Gent: danskamp 'Flamenco', geboortejaar 2009-2011 en danskamp 'Hip Hop', geboortejaar 2006-2008Er zijn momenteel geen cursussen Kleuterdanskamp gepland.


Terug naar overzicht