Detail Cursus
Volwassenen en jongeren > Workshops

Bollywood Hedendaagse Fusion

Narendra en Aaricia


Helaas, deze workshop werd geannuleerd.

Drie uur ultiem dansplezier met deze twee enthousiastelingen! Aaricia en Narendra leerden elkaar al dansend kennen in Bombay. Ze besloten voor deze workshop de handen in elkaar te slaan en te putten uit hun ervaring als Westers-Indische en Indisch-Westerse danser. In deze workshop kan je je dus verwachten aan kleurrijke Bollywood- en integere hedendaagse danselementen, die de emoties en expressies van de danser naar buiten laten komen. Nek- en heupbewegingen, luide gestes en voetengestamp zullen worden toegevoegd aan de bewegingsfrases. Ook hedendaagse danskwaliteiten en klassieke Indische mudra's zullen worden aangereikt om je dans dat ietsje meer te geven.

Narendra Patil is een professioneel danser, leerkracht en choreograaf uit India en is bewegingsspecialist in Hedendaagse dans, Flying Low en Improvisatietechnieken. Hij was de eerste Indische danser om te trainen met David Zambrano, de grondlegger van Flying Low en Passing Trough.

Aaricia Ponnet is een professioneel Bollywood danser en leerkracht, en vaste danser bij de gerenommeerde Maya Sapera Company. Ze heeft Kathak gestudeerd in Mumbai (India) en werd al van kindsaf opgeleid als Kalbeliya danser.

Met deze workshop sluiten we een week intensieve stage af met de fantastische Narendra Patil! Zie de workshop "Hedendaagse dans - Flying Low".


Praktische info

We dansen op blote voeten. Draag kledij waar je gemakkelijk kan in bewegen.


Er zijn momenteel geen cursussen Bollywood Hedendaagse Fusion gepland.


Terug naar overzicht