Detail Cursus
Volwassenen en jongeren > Wekelijkse lessen jongeren en volwassenen

Moderne dans

Bieke De Vuyst


Moderne dans is een goede basis voor elke danser(es). De bewegingen zijn gebaseerd op het ballet maar worden veel vrijer gedanst en de muziek is veel moderner. Je leert een flinke dosis techniek en expressief dansen.

In de lessen van Bieke ga je los en soepel dansen met weight shifts, drops en releases. Maar ook een correcte houding van het lichaam is heel belangrijk. Je kan je af en toe verwachten aan lichamelijke uitdagingen. Bieke houdt er van uitersten op te zoeken op vlak van bepaalde houdingen of het snel veranderen van ‘hoogtelagen’. Uiteraard is muziek heel belangrijk in de lessen, vooral het overbrengen van de emoties van de muziek naar de dans. Volle overgave in de dans is belangrijk en dat zal Bieke in jou proberen te stimuleren. Op al deze aspecten werken we om uiteindelijk tot mooie choreografieën komen.

Bieke heeft al van jongs af aan een grote passie voor dans. Ze genoot een opleiding aan de Koninklijke Balletschool in Antwerpen en daarna aan MuDa. Inmiddels studeert ze voor docent dans aan de fontys in Tilburg. Ze houdt van leergierige leerlingen die een open houding hebben om te leren en te ontdekken. 


Benodigd materiaal

Draag jazz dansschoenen (of dans op blote voeten) en kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen.

NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
Beginners of met basiservaringDanshuis De Ingang (Studio 2)
Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
9000 Gent

Zo 23/9, Zo 30/9, Zo 7/10, Zo 14/10, Zo 4/11, Zo 11/11, Zo 18/11, Zo 25/11, Zo 2/12, Zo 9/12, Zo 16/12, Zo 13/1, Zo 20/1, Zo 27/1, Zo 3/2

12:30-13:45

Kansentarief uitpas 26.3 €
Studenten 112.5 €
Basis 131.5 €
Deze cursus is volzet! Je kan wel inschrijven maar komt daardoor automatisch op de wachtlijst terecht!Inschrijven
Beginners of met basiservaring. Lessenreeks van 15 lessen op zondag.
 

Terug naar overzicht