Detail Cursus
Volwassenen en jongeren > Workshops

Argentijns tangoweekend

Saskia en Steven


Gedurende dit weekend bieden we 10 u tangoles aan rond verschillende onderwerpen waarin je je tangokennis kan verrijken en verdiepen. 's Avonds na de lessen kan je nog verder oefenen tijdens de practica ...

Op zaterdagmiddag maken we ook wat tijd vrij om te wandelen of de mooie buurt te verkennen.

Het weekend begint op vrijdagavond 21 september met een gezellig gezamenlijk avondmaal  en een  eerste workshop en practica. Het weekend eindigt op zondag 23 september om 16u. 

Voor tangodansers met 1,5-4 jaar danservaring.

Nieuwe accommodatie en locatie:

We gaan naar Hageland. Vlakbij Sint-Truiden en Tienen. We logeren in de prachtig gerestaureerde 300 jaar oude Kasteelhoeve van Wange. Deze vierkantshoeve ligt op een domein van 12 hectare en heeft een ruime tuin, zwemvijver en een infraroodsauna. Rond het domein loopt een wandelpad dat je beslist eens moet bewandeld hebben.  Alle kamers zijn tip top in orde. Beddegoed en handdoeken zijn voorzien. Elke kamer heeft internetaansluiting. Elke kamer heeft eigen gedeeld sanitair.

De danszaal heeft een houten dansvloer en grote ramen met zicht op de tuin.

Meer info op www.kasteelhoevewange.be

 Maaltijden: 

 's Morgens krijg je een uitgebreid ontbijt met streekproducten.

Alle maaltijden worden vers bereid met bio- en streekproducten en groenten uit de eigen tuin.

In de gemeenschappelijke ruimte staat er steeds vers fruit, gekoeld water, koffie, thee, appelsap en huisgemaakte koekjes voor iedereen ter beschikking. 

Leerkrachten:

Saskia en Steven benaderen de tango zowel met respect voor zijn geschiedenis als met oog voor zijn hedendaagse vorm. Ze beheersen beiden het leiden én het volgen, een pedagogisch sterke troef voor henzelf en hun leerlingen. In de lessen werken ze aan lichaamsbewustzijn en techniek, met een constante aandacht voor de connectie en communicatie tussen leider en volger, en dat gekruid met een vleugje humor. Zij willen
vooral het plezier van het samen dansen doorgeven. Daarom stimuleren ze graag de creativiteit, speelsheid, muzikaliteit en dansbeleving.

Inschrijven:

Inschrijving is mogelijk per paar.  Bij individuele aanmelding is de deelname afhankelijk van de beschikbaarheid van een geschikte danspartner.
Elke inschrijving is bindend. Er is geen recht op teruggave van betalingen bij annulering!

Prijs:
349,5 euro per persoon op basis van een 2persoonskamer. In de prijs inbegrepen zijn: 10u les en 2 practica's, 2 overnachtingen in een 2 persoonskamer, lakens, handdoeken, eigen badkamer, maaltijden: 2 x ontbijt, 2x middagmaal, 2x avondmaal, koffie/thee/ water tijdens de voor- en namiddag.

Niet inbegrepen: overige dranken en transport.


Benodigd materiaal

tangoschoenen

NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
HalfgevorderdKasteelhoeve Wange
Eliksemstraat 26
3400 Wange

Vr 21/9, Za 22/9, Zo 23/9

18:00-16:00

Basis 349.5 €Inschrijven
Tangoweekend 21-23/9/2018: vrijdagavond 18u tem zondagnamiddag 16u
 

Terug naar overzicht