Detail Cursus
Volwassenen en jongeren > Workshops

Burlesque striptechnieken

Lady Elina


Are you a Diva?

We willen allemaal wel een beetje glamour toevoegen aan ons dagelijks leven!
Denk aan de stijlvolle sexyness van de jaren '50. We leren hoe ook wij diva's kunnen zijn en oefenen tot we enkele burlesque striptease technieken onder de knie hebben. Na deze workshop heb je het loopje en de houding!

Lien Dereere, alias Lady Elina was op zoek naar een nieuwe vonk, een nieuwe passie in het leven en toen ontdekte ze 'burlesque'... Ze ging in Nederland en Frankrijk cursussen volgen en werd geschoold door enkele van de grootste performers van Europa (Deena Ray, Cherry Shakewell, Banbury Cross, Wonder Titty Twister, Bettsie Bon Bon) en slaagde er in een geheel eigen stijl te ontwikkelen in performen en lesgeven. Plezier hebben aan en het accentueren van de vrouwelijkheid zijn cruciaal bij haar manier van lesgeven. Lady Elina ziet er op toe dat iedereen zich veilig genoeg voelt om in zich de innerlijke diva te ontketenen. Na succesvolle lessenreeksen in Brugge, geeft ze sinds kort ook les in Kortrijk en in Gent.

Naast lesgeven houdt Lady Elina zich vooral bezig met het samenstellen en producen van kleine en grote burlesque shows en evenementen. Van een roaring twenties pop up bar, over een sexy fotobooth tot avondvullende voorstellingen in schouwburgen en culturele centra.

(foto: Stephan Cornelis www.stecor.nl)

Mee te brengen: sexy rokje met topje of bloesje met knopjes of kleedje dat makkelijk uitkan, schoenen met hakje. Eventueel stay-up kousen, boa, lange handschoenen.Er zijn momenteel geen cursussen Burlesque striptechnieken gepland.


Terug naar overzicht