Detail Cursus
Volwassenen en jongeren > Workshops

Burlesque Intensief

Lady Elina


Burlesque is ondeugende fun met een laagje glitter en veren. De intensieve mini-reeks bestaat uit 3 lessen en stoomt je helemaal klaar voor jouw eigen burlesque act. Je hebt geen voorkennis nodig, we beginnen met de basics van het showgirl strippen. We leren hoe een diva te spelen, hoe je op podium kan bewegen met elegantie en uitstraling. Aan het einde heb je een volledig eigen performance in elkaar gestoken. We organiseren samen een mini-vertoning voor enkele van onze vriendinnen. Be sassy, be sexy: yes, you can be a showgirl!

Lien Dereere, alias Lady Elina was op zoek naar een nieuwe vonk, een nieuwe passie in het leven en toen ontdekte ze 'burlesque'... Ze ging in Nederland en Frankrijk cursussen volgen en werd geschoold door enkele van de grootste performers van Europa (Deena Ray, Cherry Shakewell, Banbury Cross, Wonder Titty Twister, Bettsie Bon Bon) en slaagde er in een geheel eigen stijl te ontwikkelen in performen en lesgeven. Plezier, vrouwelijkheid en veiligheid zijn cruciaal bij haar manier van lesgeven. 

Naast lesgeven houdt Lady Elina zich vooral bezig met het samenstellen en producen van kleine en grote burlesque shows en evenementen. Van een roaring twenties pop up bar, over een sexy fotobooth tot avondvullende voorstellingen in schouwburgen en culturele centra.

organiseren van shows en evenementen met Bonjour Burlesque 

www.facebook.com/bonjourburlesque

 

(foto Vicky Bogaert www.vickybogaert.com)


NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
Open levelDanshuis De Ingang (Studio 3)
Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
9000 Gent

Vr 14/12, Za 15/12, Zo 16/12

19:30-22:00

Kansentarief uitpas 18.2 €
Studenten 76 €
Basis 91 €
Inschrijven
vrij 14/12 van 19u30-22u, za 15 en zon 16/12 van 14u-16u30
 

Terug naar overzicht