Detail Cursus
Volwassenen en jongeren > Workshops

Popping & Locking

Saho


Dit is een workshop vol bruikbare technieken voor elke hip hop stijl: er wordt gewerkt oa rond isolaties, spiercontracties, verplaatsingen, muzikaliteit ...

De Popping-techniek is makkelijk herkenbaar door zijn visuele gelijkenissen met een robot en veel glijdende, golvende arm- en lichaamsbewegingen. De dans werd populair door de Electric Boogaloos. 

De Locking-techniek speelt met zeer gerichte moves en roterende handbewegingen. Doordat je op een explosieve manier al je spieren aanspant krijg je een schokkend effect, wat een zeer "funky" en plezante dans oplevert.

Beide technieken maken deel uit van de Funk-stijlen die zijn geboren in de jaren ‘70 en die wordt gedanst op disco-funkmuziek (denk aan Soul Train!)

Een workshop met veel "groove" en muzikaal gevoel!

Saho, die al sinds 1989 Hiphop danst en gespecialiseerd is in Popping, nam aan ontelbare nationale en internationale competities deel voor hij zelf evenementen begon te organiseren.

Hij werkte als danser en choreograaf, zowel op scène als met jongeren en geeft al jarenlang lessen, workshops en stages. Hij is gekend voor de kwaliteit en de precisie van zijn lessen, en hij geeft aan jong en oud nog stees les met hetzelfde enthousiasme.


NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
Open levelDanshuis De Ingang (Studio 4)
Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
9000 Gent

Zo 14/7

15:45-17:45

Kansentarief uitpas 4.27 €
Studenten 18 €
Basis 21 €
Inschrijven
 

Terug naar overzicht