Detail Cursus
Kinderen > Workshops/danskampen

Breakdance Summer School

Yolan Bal (geboortejaar 2009-2011)


Waarom je zeker moet meedoen aan dit kei-coole kamp:

-leer vette moves op een veilige manier met een echte kenner, een "pro" van b-boying
-leer hoe je coole choreografieën in elkaar steekt
-leer hoe je een streetshow maakt om het publiek te imponeren
-leer hoe je groet op z'n b-boys, welke attitude de juiste is

Nodig alvast je vrienden uit voor het toonmoment op het eind van het danskamp!

Mijn naam is Yolan Bal. Ik kom uit Gent en ben al meer dan 10 jaar een bboy (“breakdancer”). Vorig jaar studeerde ik af als Master Lichamelijke Opvoeding & Beweginswetenschappen aan de Universiteit Gent en heb ik besloten om mijn kennis over te brengen naar de nieuwe generatie bboys. Mijn eerste crew heet “Average Joes” en bestaat uit een aantal bboys uit de regio van Gent. Samen organiseerden we al 3 edities van “Just An Average Jam”. Tevens was ik dit jaar de hoofdorganisator van “Just An Average Jam Junior”, waarbij een battle (breakdance-wedstrijd) werd aangeboden voor alle kinderen van alle niveaus. Sinds kort zit ik in de groep “Shmetta Skwad”. Een samenstelling van het vroegere “Team Shmetta” en “Average Joes”. We zijn een groep Gentse en Antwerpse bboys die deelnemen aan internationale competities, de zgn. battles.

Ter info
- Bij goed weer wandelen we naar de speeltuin op het Jan Yoens plein of picknicken we 's middags in het gras vlak bij de dansschool.
- Gratis toezicht van 8u30 tot 9u00 en van 16u30 tot 17u. Tijdens het toezicht zijn er geen begeleide activiteiten.
- Gelijktijdig in ons danshuis danskampen via de Sportdienst Gent: danskamp 'Flamenco', geboortejaar 2009-2011 en danskamp 'Hip Hop', geboortejaar 2006-2008


Benodigd materiaal

Kniebeschermers en kledij waarin je gemakkelijk kan bewegen. Je danst met propere sportschoenen (geen buitenschoenen), die je ter plaatse aandoet.


Er zijn momenteel geen cursussen Breakdance Summer School gepland.


Terug naar overzicht