Detail Cursus
Kinderen > Workshops/danskampen

Groovy Dance Mix

An Collet (geboortejaar 2006-2008)


We gooien wat hip hop, funky jazz, modern, latin- en new style in een pot en roeren ons zot. Gooien erbij nog wat 'stoere kicks' en krijgen de "Groovy Dance Mix". Op een speelse manier leren we stap voor stap verschillende choreo's aan, dit op de coolste hitjes en laten ons lekker gaan. Schrijf je in en beleef een dolle week.

Tussen het dansen door wordt ook geknutseld aan podium-, decor- en kostuumattributen voor het toonmoment op de laatste dag van dit danskamp. 

An Collet volgde reeds vanaf haar 6-de dansles en verdiepte zich in dans via allerlei workshop en stages. Vanaf haar 16de gaf ze dansles in verschillende scholen aan kinderen en jeugd van 6 tot 18 jaar. Ze verzorgde workshops, sportkampen, dans- en theaterprojecten voor allerhande organisaties (Vlabus, Dansliga, Mooss, Fedes, Bloso, Culturele Centra, Sportdienst Gent,...). Ze behaalde haar attest "dansanimator" en "dansinstructeur" bij Danskant. 

Daarnaast stond ze 10 jaar in het lager onderwijs.

Op maandag, dinsdag, woensdag en dondernamiddag zal Aline Persyn met de kinderen aan de slag gaan. Aline is geschoold in Ballet en Modere dans en doet ook graag Hip Hop.

Ter info
- Bij goed weer wandelen we naar de speeltuin op het Jan Yoens plein of picknicken we 's middags in het gras vlak bij de dansschool.
- Gratis toezicht van 8u30 tot 9u00 en van 16u30 tot 17u. Tijdens het toezicht zijn er geen begeleide activiteiten.


Benodigd materiaal

Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen.


Er zijn momenteel geen cursussen Groovy Dance Mix gepland.


Terug naar overzicht