De Ingang - Volwassenen en jongeren - Dansworkshops
Volwassenen en jongeren > Workshops

Argentijnse tango: Tangoversieringen voor leiders en volgers

Saskia en Steven


Heb jij ook dat 'ooh' gevoel bij het zien van een mooie tangoversiering? Adornos, versieringen geven de dansers de kans om hun muzikaliteit en persoonlijkheid tot expressie te brengen.

In deze workshop  leer je waar je welke adorno kan plaatsen en vooral hoe je een mooie adorno op elegante wijze uitvoert.

Verder dansen en versieren kan tijdens het aansluitend Tangosalon.

Argentijnse Tango is een partnerdans. Schrijf dus steeds in met een een danspartner. Gelieve per persoon een apart inschrijvingsformulier door te sturen. Een voor jezelf en 1 voor je danspartner. Heb je geen danspartner: schrijf je in en noteer in het veld ‘Opmerkingen’ dat je geen danspartner hebt. Je staat op de wachtlijst tot we een danspartner voor je vinden. Je kan best ook lid worden van onze facebookgroep 'tangopartner gezocht'.

Saskia en Steven benaderen de tango zowel met respect voor zijn geschiedenis als met oog voor zijn hedendaagse vorm. Ze beheersen beiden het leiden én het volgen, een pedagogisch sterke troef voor henzelf en hun leerlingen. In de lessen werken ze aan lichaamsbewustzijn en techniek, met een constante aandacht voor de connectie en communicatie tussen leider en volger, en dat gekruid met een vleugje humor. Zij willen vooral het plezier van het samen dansen doorgeven. Daarom stimuleren ze graag de creativiteit, speelsheid, muzikaliteit en dansbeleving



Er zijn momenteel geen cursussen Argentijnse tango: Tangoversieringen voor leiders en volgers gepland.


Terug naar overzicht