De Ingang - Volwassenen en jongeren - Dansworkshops

OPGELET! De inschrijving voor je kind, je danspartner en jezelf horen niet in het zelfde winkelmandje. VOER PER PERSOON EEN INSCHRIJVING IN!

Volwassenen en jongeren > Workshops

Coaching via Dans en beweging: workshop

Reintje Callebaut


Tijdens een sessie “Coaching via dans en beweging” of “danscoaching” kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. De taal van je lichaam is het middel om tot een bewustwording te komen die leidt tot een ontwikkeling en verandering, om te groeien tot een meer evenwichtig persoon.

Een groepssessie richt zich op het vergroten van het lichamelijk bewustzijn door middel van dans. We brengen het bewustzijn meer naar het hier en nu zodat je beter je fysieke gevoelens kan beleven en je emoties kan voelen over bepaalde gedachten en de zingeving in je leven.

We worstelen allemaal met min of meer dezelfde dingen. In een groep kan je deze herkenbare thema’s gezamenlijk aansnijden.

Je loopt in een groepssessie je eigen unieke parcours maar je kan steun vinden bij de energie van de groep. Je kan gedragen worden als het nodig is.

Dit alles in een veilige setting waar iedereen welkom is. Is de stap naar een individuele sessie groot dan kan je hier makkelijk eens uitproberen of de methode iets voor jou is.

Begeleiding: Reintje Callebaut. Zie voor meer uitleg de pagina in het linker menu: Coaching via Dans


NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
Open levelDanshuis De Ingang (Studio 5)
Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
9000 Gent

Za 16/10

14:00-16:30

Kansentarief uitpas 5 €
Student 21 €
Basis 25 €
Inschrijven
 

Terug naar overzicht