De Ingang - WEKELIJKSE DANSLESSEN

Hoe meer je danst, hoe goedkoper het wordt: 15% korting bij de 2e lessenreeks / 25% bij de 3e / 35% bij de 4e / 50% bij alle volgende.

Volwassenen en jongeren > Wekelijkse lessen jongeren en volwassenen

Hustle Swing

Nele en Jan


De Hustle is een verzamelnaam voor verschillende discoachtige dansen die populair waren in de jaren zeventig. Nu verwijst het meestal naar een specifieke partnerdans die veel lijkt op de disco swing, maar een iets andere telling heeft. Hierdoor kan er ook op tragere muziek toch nog pittig gedanst worden.

De Hustle is gebaseerd op oudere Latinodansen zoals de mambo. Hij is afkomstig uit de Spaanstalige gemeenschap in New York City en Florida in de jaren zeventig. Hij is dynamisch en heeft een speels ritme, wordt vooral gedanst op discomuziek en is de voorloper van de discoswing.

Jan & Nele dansen samen sinds 2006. In 2011 ruilden ze de wedstrijdarena voor het lesgeven op vraag van hun docent. Een microbe die hen niet meer zou loslaten. Het plezier van het dansen doorgeven, da’s waar het om gaat. Jan & Nele proefden anderhalf jaar van het uitbaten van een danscentrum van A tot Z en freelancen nu door heel Vlaanderen. Intussen blijven ze zelf lessen volgen in binnen- en buitenland om helemaal up to date te blijven.

Heb je een danspartner: 1 inschrijvingsformulier en 1 betaling per persoon aub, vermeld allebei de naam van je danspartner in de velden 'uw danspartner'. 

Heb je geen danspartner: kijk op onze facebookgroep 'danspartner disco swing  gezocht' of iemand met jou wil dansen.


Benodigd materiaal

Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen en breng propere schoenen (met een gladde zool) mee om aan te trekken voor je de danszaal ingaat.

NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
BeginnersDanshuis De Ingang (Balzaal)
Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
9000 Gent

Za 25/9, Za 2/10, Za 9/10, Za 16/10, Za 30/10, Za 6/11, Za 13/11, Za 27/11, Za 4/12, Za 11/12

17:30-18:45

Kansentarief uitpas 19 €
Student 82.5 €
Basis 95 €
Inschrijven
Niveau beginners. Reeks van 10 lessen. Data zie hierboven. Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen en breng propere schoenen (met een gladde zool) mee om aan te trekken voor je de danszaal ingaat.
 

Terug naar overzicht