De Ingang - WEKELIJKSE DANSLESSEN

Hoe meer keren per week je danst hoe makkelijker en leuker het dansen wordt:

  OPGELET! De inschrijving voor je kind, je danspartner en jezelf horen niet in het zelfde winkelmandje. VOER PER PERSOON EEN INSCHRIJVING IN!

  Volwassenen en jongeren > Wekelijkse lessen jongeren en volwassenen

  Vintage Jazz Routines

  Olga Moiseeva


  Tijdens deze Authentic Jazz les zal Olga routines zoals de Big Apple, the Tranky Doo, the Shim Sham... aanleren. Daaraast leer je ook nog enkele onbekende routines uit originele vintage videoclips.

  De bedoeling is om ze zeer grondig aan te leren en aandacht te hebben voor de verschillende variaties die er bestaan in het passenmateriaal. Er wordt verwacht dat je thuis oefent.

  Voor deze cursus moet je al een stevige basis Authentic Jazz hebben. De cursus staat enkel open voor Lindy Hop dansers.

  Olga Moiseeva begon Lindy Hop te dansen in het Herrang Dance Camp en participeerde elk jaar. In 2002 startte ze de Moskou Swing Dance Society (MSDS), de belangrijkste dansclub van Moskou. Het is van daaruit dat de Lindy Hop scene zich de laatste 10 jaar over heel Rusland ontwikkelde. Haar initiatief kende een onvoorstelbare groei, de dansschool telt ondertussen 15 instructeurs voor een 50tal wekelijkse klassen Lindy hop, Charleston, Balboa en Authentic Jazz. Verder organiseerde de dynamische Olga talrijke wedstrijden, lezingen en panelgesprekken over de geschiedenis van de jazz muziek en de swing dans. 

  In 2012 werden Olga en haar danspartner Alexander Kuznetsov uitgenodigd als docenten op het Herrang Dance Camp, en in 2014 was ze panellid bij Frankie100.

  Check www.gentsehoppers.com for all activities about Lindy Hop in Ghent and outside Ghent.

  De lessen zijn in het Engels.  Benodigd materiaal

  Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen en breng propere schoenen (met een gladde zool) mee om aan te trekken voor je de danszaal ingaat.


  Er zijn momenteel geen cursussen Vintage Jazz Routines gepland.


  Terug naar overzicht