De Ingang - WEKELIJKSE DANSLESSEN

We hebben ook lessenreeksen Ragga, Groovy dance Mix en Moderne dans specifiek gericht naar jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Je kan ze vinden bij de jaarreeksen voor kinderen en jongeren.

 

Volwassenen en jongeren > Wekelijkse lessen jongeren en volwassenen

Jazzdance Choreo Groep

Gwen Hamerlynck


In deze lessenreeks worden verschillende choreografieën uitgewerkt om onder de naam" Compagnie J" deel te nemen aan optredens en wedstrijden. De groep wordt samengesteld door de docente. Idealiter wordt deze les gecombineerd met de les Jazzdance gevorderden, die ervoor plaats vindt. Je kan enkel deelnemen na selectie!

Compagnie J uit Gent werd opgericht in 2012 door Gwen Hamerlynck als moderne jazz-compagnie van Danshuis De Ingang. Ze willen podiumervaring geven aan een geselecteerde groep gevorderde dansers.

In een zeer ontspannen en vriendschappelijke sfeer wordt er deelgenomen aan verschillende wedstrijden en evenementen. In 2012 werd Compagnie J ‘Ambassadeur van de Moderne Dans’ (Danspunt) en in datzelfde jaar wonnen ze de 2e prijs op de wedstrijd voor jonge choreografen (Jeugd en dans).  In 2016 wonnen ze de juryprijs van 'Dans aan de stroom' en in 2018 werden ze geselecteerd voor het canvas programma 'Dans met Hanne'.

Gwen Hamerlynck kreeg haar opleiding aan de Koninklijke Balletschool Antwerpen. Om zich verder bij te scholen volgde én volgt ze dansstages van moderne-, hedendaagse- jazzdans. Als freelance danseres danste ze in o.a. 'Utopeace' van Union Suspecte, Solo Soli van Alain Platel, Junior Company Bornem, theatertour Moreese.com (Praga Khan, choreografie Marc Bogaerts), de musical 'Dans der Vampieren', 'Ne me quitte pas' (choreografie Isabelle Beernaert) en verschillende evenementen van The Cast en Finale Events. Ook danste ze in dinershows van 'The Stage' Antwerpen, Winterrevue Studio 100, Komediantenrevue Music Hall, de revueshow Het Witte Paard Blankenberge, West Side Story en Die Fledermaus (regie Frank Van Laecken) en in verschillende tv-programma's zoals Staracademy, Dansmondial en Let's Dance en Idool.
Gwen richtte samen met Lizzy de Lobel 'jazz extension' op, een festival dat modern-jazz compagnies samenbrengt.
Als choreografe bedacht ze choreografieën voor de MIA-awards, 'Zomershow Het Witte Paard', 'Varieté aan zee' (Kusttheater 't Colissee) en showcases met Praga Khan. Ze heeft haar eigen bureau 'Dance Act' waarmee ze choreografieën verzorgt voor evenementen.

Gwen Hamerlijnck - Body Parts - Compagnie J:


Benodigd materiaal

Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen.

Praktische info

Data resterende lessen seizoen september 2019-februari 2020: dinsdagen 10/12, 17/12, 7/1, 14/1, 21/1, 28/1 + reservedatum 4/2

NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
GevorderdDanshuis De Ingang (Studio 2)
Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
9000 Gent

Di 11/2, Di 18/2, Di 3/3, Di 10/3, Di 17/3, Di 24/3, Di 31/3, Di 21/4, Di 28/4, Di 5/5, Di 12/5, Di 19/5, Di 26/5

20:50-22:20

Kansentarief uitpas 28.1 €
Studenten 121 €
Basis 140.5 €
Inschrijven
Enkel na selectie - lessenreeks van 13 lessen.
 

Terug naar overzicht