De Ingang - Kalender

KALENDER

04/07/2018 - Lindy Hop Summer Edition

met Helena & Philippe

Je volgt minstens al één jaar Lindy Hop lessen en je wil in de zomer regelmatig je dans onderhouden. Doe mee!

min. 1 jaar ervaring19u30
Lees meer...

07/07/2018 - Pilates

Pierre Taboureau

Pilates is een reeks van oefeningen gericht op het ontwikkelen van spierkracht, stabiliteit en flexibiliteit in het lichaam. Via doordachte oefeningen train je je power-house: buik-, rug-, bil- en dijspieren. Je krijg een betere lichaamshouding, sterkere buik-en rugspieren, een verhoogde soepelheid en meer energie.

Open level09u30
Lees meer...

09/07/2018 - Ballet Danstraining

Hiroshi Wakamatsu

Bij de danstraining draait het om het onderhouden van onze dansstijl en de houding, kracht, souplesse, coördinatie en conditie die we daarvoor nodig hebben. En dit alles gecombineerd met heel veel zomers dansplezier!

Met basiservaring/ halfgevorderd20u00
Lees meer...

12/07/2018 - Ballet Danstraining

Hiroshi Wakamatsu

Bij de danstraining draait het om het onderhouden van onze dansstijl en de houding, kracht, souplesse, coördinatie en conditie die we daarvoor nodig hebben. En dit alles gecombineerd met heel veel zomers dansplezier!

Halfgevorderd / gevorderd20u00
Lees meer...

15/07/2018 - Dansinitiaties tijdens Gentse Feesten

Volg een gratis proefles tijdens de Gentse Feesten in het Baudelopark

15/7, 15u-16u: Breakdance kids – Steffen
15/7, 19u30 -20u15 Afrikaanse dans - Reintje
16/7, 16u-17u: Indische dans – Maya Sapera Dance Company
16/7, 19u30-20u30: Lindy Hop – Lies en Simon
17/7, 15u-16u: Afrikaanse dans - Reintje
17/7, 17u-18u: Oriëntaalse dans - Maya Sapera Dance Company
18/7, 16u-17u: Bollywood - Maya Sapera Dance Company
19/7, 15u-16u: Flamenco kids – Saïdjah
21/7, 18u-19u: Tango – Saskia en Steven
21/7, 17u-18u: Coupé Décalé - Jipe

foto: Jan Lietaert

06/08/2018 - Yoga

Pierre Taboureau

Een goed onderhoud van je rug en ledematen zijn een basis voor een gezonde houding, wie wil dit niet?

De Atlasyoga streeft naar een ontwikkelingsproces in het bewegen waar kracht en ontspanning in balans worden gebracht. Het leren stapelen van je rug (wervelkolom) is een belangrijk uitgangspunt om een goede, ontspannen houding te kunnen aannemen.

Open level20u05
Lees meer...

06/08/2018 - Pilates

Pierre Taboureau

Pilates is een reeks van oefeningen gericht op het ontwikkelen van spierkracht, stabiliteit en flexibiliteit in het lichaam. Via doordachte oefeningen train je je power-house: buik-, rug-, bil- en dijspieren. Je krijg een betere lichaamshouding, sterkere buik-en rugspieren, een verhoogde soepelheid en meer energie.

Open level18u30
Lees meer...

06/08/2018 - Kathak Introductie

Aaricia

Kathak is een van de zeven klassieke dansvormen uit Noord-India. Het woord kathak is afgeleid van kathakar, wat verhalenverteller betekent. De kathak dans is ontstaan aan de hoven van de Moghul-vorsten, waar verhalenvertellers met muziek en dans religieuze en mythologische verhalen vertelden. In de 19e eeuw heeft het zich verder ontwikkeld als kunstvorm.

Beginners20u00
Lees meer...

07/08/2018 - Hip Hop Introductie

Jipé

Wat Hip Hop zo speciaal en populair maakt, is dat er geen standaard regels of technieken zijn. De dansstijl blijft zich ontwikkelen en is de basis voor vele substijlen (popping, locking, housing, breakdancing en lyrical 
style) In 2 lessen kan je proeven van deze leuke en energieke dans!

Beginners19u00
Lees meer...

07/08/2018 - Jazzdance introductie

Jonas Veeckman

Tweedaagse introductieworkshop: maak kennis met de basis van Jazzdance.

Jazzdance is van oorsprong een Amerikaanse dansstijl uit het begin van de 20ste eeuw, toen de Afrikaanse muziektraditie en de Westerse danstraditie er elkaar ontmoetten. In de jaren dertig en veertig mengde de jazzdance zich verder met invloeden uit de moderne dans en het ballet en ontwikkelde het tevens zijn eigen specifieke basistechnieken en danspassen. 
De bewegingen uit het klassiek en modern ballet worden moderner geïnterpreteerd. Het is dus een vrijere vorm van dansen en een mengeling van uiteenlopende dansstijlen.

Beginners20u00
Lees meer...

07/08/2018 - Hip Hop

Jipé

Wat Hip Hop zo speciaal en populair maakt, is dat er geen standaard regels of technieken zijn. De dansstijl blijft zich ontwikkelen en is de basis voor vele substijlen (popping, locking, housing, breakdancing en lyrical 
style) In 2 lessen kan je proeven van deze leuke en energieke dans!

Halfgevorderd / gevorderd20u30
Lees meer...

08/08/2018 - Oriëntaalse dans Danstraining

Serkan Tutar

Gedurende vier weken telkens twee uur Oriëntaals dansplezier! We maken niet alleen tijd voor techniek, we dansen ook een nieuwe baladi en een aantal andere choreografiën. 

Open level19u00
Lees meer...

09/08/2018 - Jazzdance Danstraining

Jonas Veeckman

Bij de danstraining draait het om het onderhouden van onze dansstijl en de houding, kracht, souplesse, coördinatie en conditie die we daarvoor nodig hebben. En dit alles gecombineerd met heel veel zomers dansplezier!

Bij Jonas staat de algemene danstechniek centraal en die wordt aangeleerd tijdens de opwarming aan de vaste Barre. Daarna worden de technieken toegepast in danscombinaties en verplaatsingen doorheen de studio. Tenslotte wordt er geëindigd met een choreografie op hedendaagse muziek.

min. 1 jaar ervaring18u30
Halfgevorderd / gevorderd20u00
Lees meer...

09/08/2018 - Coupé Décalé Danstraining

Jipé

Bij de danstraining draait het om het onderhouden van onze dansstijl en de houding, kracht, souplesse, coördinatie en conditie die we daarvoor nodig hebben. En dit alles gecombineerd met heel veel zomers dansplezier!

Coupé Decalé is een muziek- en dansgenre dat ontstaan is in Ivoorkust. De dans is sensueel en energiek. Coupé Decalé is vergelijkbaar met de al langer bestaande soukous, maar heeft een sneller ritme, meer bas en percussie en wordt in tegenstelling tot de soukous meestal in het Frans gezongen.

min. 1 jaar danservaring20u00
Lees meer...

13/08/2018 - Oriëntaalse dans

Oriëntaalse dansgroep Chimella

De Orientaalse dansgroep Chimella staat bekend om hun mooie stijlvolle choreo's en vloeiende fusion-stijl, die door allerlei andere dansvormen werd beïnvloedt. In deze unieke stage geven 3 Chimella-dames elk een deel van hun geheim prijs in hun eigen specialiteit.

Halfgevorderd / gevorderd20u00
Lees meer...

13/08/2018 - Musical stage

Emily en Jan (geboortejaar 2005-2008)

Tijdens deze musicalweek wordt je ondergedompeld in de musicalwereld. In een superenergieke sfeer gaan we samen zingen, dansen en acteren. De lessen worden gegeven door Emily en Jan die de groepen verdelen zodat iedereen op zijn niveau begeleid wordt. We gaan aan de slag met het maken van decor en kleding. 

4de leerjaar-13 jaar09u00
Lees meer...

13/08/2018 - Modern Jazz Danskamp

Bieke De Vuyst (geboortejaar 2009-2011)

We putten in dit danskamp uit 2 stijlen: Modern en Jazz. Twee stijlen die een goede basis voor elke danser(es) vormen. De bewegingen zijn gebaseerd op het ballet maar worden veel vrijer gedanst en de muziek is moderner.

1ste-3de leerjaar 09u00
Lees meer...

13/08/2018 - Ragga

Marijn Celea

Ragga is een Afro-Jamaïcaanse dans waaraan hip hop elementen werden toegevoegd. Energieke dansbewegingen zijn kenmerkend. Vooral de combinatie van snelle, explosieve bewegingen afgewisseld met tragere, sensuele danspassen zijn heel leuk.

Halfgevorderd / gevorderd20u15
Lees meer...

13/08/2018 - Ragga Introductie

Marijn Celea

Ragga is een Afro-Jamaïcaanse dans waaraan hip hop elementen werden toegevoegd. Energieke dansbewegingen zijn kenmerkend. Vooral de combinatie van snelle, explosieve bewegingen afgewisseld met tragere, sensuele danspassen zijn heel leuk.

Beginners18u50
Lees meer...

17/08/2018 - Dansen in 't Park

Het Azaleapark in Sint-Amandsberg is van 17 tem 19 augustus omgebouwd tot een super vrolijk dansfestival, gratis en voor iedereen. 

In de namiddag volg je allerlei dansinitiaties of kijk je naar de dansvoorstellingen. Oriëntaalse dans, Salsaton, Hedendaagse dans, Argentijnse Tango of Breakdance,... Iedereen kan alles proberen. 

's Avonds kan je naar 2 dansfeesten:
- 1ste dansvloer: met telkens een andere DJ
- 2de dansloer: Lindy Hop (VR), Salsa (ZA), Tango (ZO)

Dansen in ’t Park is een gratis dansfestival u aangeboden door vzw Anamma en partners  Danshuis De Ingang, WISPER, Polariteit, Capoeira Brasil en TALK

Dansen in 't Park zoekt vrijwilligers!
Om het festival gratis te houden hebben we jouw hulp nodig! Wie kan helpen met op- en afbouw werken, wie kan helpen aan de bar, eetstand ...? Vul als de bliksem dit online formulier in!

www.danseninhetpark.be
www.facebook.com/dansenintpark

20/08/2018 - Oriëntaalse dans Introductie

Serkan

Een inleiding in de wereld van de Oriëntaalse dans. Oriëntaalse dans, ook wel buikdans genoemd, wordt gekenmerkt door sierlijke, vloeiende bewegingen, de kunst van de ‘isolatie” (het afzonderlijk bewegen van de verschillende lichaamsdelen) en krachtige heupbewegingen.  

Beginners19u30
Lees meer...

20/08/2018 - Dancehall / Ragga Danstraining

Abdel Temsamani

Bij de danstraining draait het om het onderhouden van onze dansstijl en de houding, kracht, souplesse, coördinatie en conditie die we daarvoor nodig hebben. En dit alles gecombineerd met heel veel zomers dansplezier!

Dancehall is een populaire Jamaicaanse muziek en dansstijl, ontstaan uit een combinatie van reggae, hiphop en calypso. De caribische noot maakt het tot een muzikale, speelse en creatieve (individuele) dansvorm. De komst van de digitale instrumenten uit de jaren '80 voegde aan de muziek snelle beats toe, zo ontstond 'Ragga'

min. 1 jaar ervaring20u00
Lees meer...

20/08/2018 - Breakdance Summer School

Yolan Bal (geboortejaar 2009-2011)

-leer vette moves op een veilige manier met een echte kenner, een "pro" van b-boying
-leer hoe je coole choreografieën in elkaar steekt
-leer hoe je een streetshow maakt om het publiek te imponeren
-leer hoe je groet op z'n b-boys, welke attitude de juiste is

1ste-3de leerjaar 09u00
Lees meer...

20/08/2018 - Kleuterdanskamp

Shana Van Cauwenberghe (geboortejaar 2012-2013)

Hipsala hop,
in het circus danst de clown voorop.
Grote schoenen en een rode snuit,
met toeters en bellen gaan wij grote passen vooruit!

2de-3de kleuterklas09u00
Lees meer...

21/08/2018 - Hedendaags Ballet

Hiroshi Wakamatsu

Ballet for contemporary dancers or Ballet based contemporary dance class.

min. 1 jaar ervaring19u30
Lees meer...

22/08/2018 - Koppeldansen - Swingin' & Fast!

Brecht en Shana

Gewoon koppeldansen? Niet de meest catchy naam, maar de vlag dekt de lading! Je leert er dansen met z’n twee en het is vooral ook makkelijk toe te passen in je eigen uitgaansleven; of het nu de pingpongfuif, een trouwerij of je stamcafé is. Een oldie door de boxen, of een hedendaagse hit… Comfortabel bewegen op de muziek, een goeie technische basis voor leiden en volgen, en ruimte voor vrijheid en creativiteit tijdens de dans.

Open level20u00
Lees meer...

23/08/2018 - Breakdance summer school

Steffen Meirlaen(geboortejaar 2009-2011)

Waarom je zeker moet meedoen aan dit kei-coole kamp:

-leer vette moves op een veilige manier met een echte kenner, een "pro" van b-boying
-leer hoe je coole choreografieën in elkaar steekt
-leer hoe je een streetshow maakt om het publiek te imponeren
-leer hoe je groet op z'n b-boys, welke attitude de juiste is

1ste-3de leerjaar 09u00
Lees meer...

23/08/2018 - Argentijnse Tango - Stage Augustus

Saskia Van Belleghem en Steven Coppens

Je danst minstens 1,5 tot 2 jaar en wil graag tijdens de zomer je tangodanstechniek herhalen, verdiepen en/of bijschaven zodat je als danser groeit en je bijdrage tot het samendansen optimaliseert? Dan is deze stage iets voor jou. We vertrekken van enkele essentiële basistechnieken en passen ze dan toe in enkele figuren zoals oa de zwierige boleo.

Halfgevorderd / gevorderd19u30
Lees meer...

25/08/2018 - Kleuterdans met ouders

Anneleen De Steur (geboortejaar 2012&2013)

Papa, mama, meter, peter, oma of opa (1 begeleider per kind) worden uitgenodigd om met je kind mee te bewegen en te spelen. Hierdoor maak je kennis met andere manieren om contact te maken met je kind en krijg je leuke ideeën mee om thuis samen verder te experimenteren.

Alle niveaus10u30
Lees meer...

26/08/2018 - Afrikaanse dans - workshop

Reintje Callebaut

Mis je de opzwepende ritmes en het intensief dansen met live begeleiding? Geen nood, tijdens de zomermaanden kan je je tijdens deze workshop uitleven in een zomerse choreografie.

Open level14u00
Lees meer...

27/08/2018 - Bharata Natyam

Sayujya Ravichandran

De Bharata natyam is een vorm van Indiase klassieke dans die van oorsprong uit het zuiden van India komt. De naam Bharata Natyam is afkomstig van BHAva (uitdrukking) + RAga (muziek) + TAla (ritme) + Natyam wat dans betekent in het Tamil.

 

 

 

 

Bharata Natyam is meer dan 2000 jaar geleden ontstaan binnen de tempelmuren van Zuid-India. Beoefenaars en uitvoerders van deze danskunst waren de Devadasi's: dienaressen en toegewijden van god. Door de jaren heen heeft deze dansuiting zich ontwikkeld en is uitgegroeid tot een danskunst die nu vele podia siert. Kenmerkend zijn hoofd-, oog-, en nekbewegingen, ritmisch voetenwerk, handgebaren en verhalende expressie. De drie essentiële onderdelen binnen de Bharata Natyam:

Algemene danservaring19u30
Lees meer...

27/08/2018 - Argentijnse Tango Introductie

Saskia en Steven

Introductieworkshop: maak kennis met de basis van de Argentijnse Tango. 

Deze workshop is bedoeld voor enthousiaste beginners die willen weten wat tango echt is! In enkele uren leer je de basispassen en enkele figuren, zodat je zelf volop kan gaan improviseren en je eigen tango maken. Voorkennis of danservaring is hiervoor niet nodig. Grijp deze kans en smaak het mysterie van de tango.

Beginners19u30
Lees meer...

27/08/2018 - Flamenco Introductie

Saïdjah Galo

Tijdens deze 2 lessen kan je eens proeven van de traditionele Flamencodans. Elke les zal met live gitaar begeleid worden dus de warme Flamenco sfeer is verzekerd !!

Beginners19u00
Lees meer...

27/08/2018 - Kleuterdanskamp

Aisa Burgwal (geboortejaar 2012-2013)

Aan de hand van beweging en spelmateriaal reikt Aisa de kinderen enerzijds funderingen aan om een solide basis te ontwikkelen, anderzijds geeft ze hen de nodige input om hun fantasie om te zetten in beweging.

2de-3de kleuterklas09u00
Lees meer...

27/08/2018 - Ballet and contemporary summer school

Nicole Kohler (geboortejaar 2002-2005)

Hoe brengen we ons eigen verhaal met de danstaal waar jij over beschikt? Samen gaan we op zoek naar jouw expressiemogelijkheden en hoe gebruiken we die om tot een choreografie te komen? 

12-16 jaar met danservaring10u00
Lees meer...

27/08/2018 - Flamenco por guajira

Saïdjah Galo

De origines van de guajira liggen in de Cubaanse muziek. Het is een zeer vrouwelijke stijl die we dansen met een waaier. 

Halfgevorderd / gevorderd20u40
Lees meer...

28/08/2018 - Ballet Introductie

Hiroshi Wakamatsu

Tweedaagse introductieworkshop: maak kennis met de basistechnieken van Ballet, gedoceerd door een ervaren en attent lesgever.

Beginners19u00
Lees meer...

28/08/2018 - Hedendaagse dans - Flying Low

Narendra Patil

Narendra Patil is te gast uit India. In deze workshop rond de 'de flying low techniek' focust hij op de relatie van de danser met de vloer. Narendra gebruikt simpele bewegingspatronen die de relatie tussen het centrum van het lichaam en de gewrichten activeren. 

Deze workshop is een buitenkans om de prachtige danstaal van deze bijzondere danser te leren kennen.

Halfgevorderd19u00
Lees meer...

28/08/2018 - Hedendaagse dans Introductie

Hiroshi Wakamatsu

Different from all the other dance styles, disciplines, there are NO RULES in contemporary dance! You are free to express yourself through your own body. Let's find out what your body can do.

Beginners20u30
Lees meer...

29/08/2018 - Koppeldansen - Swingin' & Fast!

Brecht en Shana

Gewoon koppeldansen? Niet de meest catchy naam, maar de vlag dekt de lading! Je leert er dansen met z’n twee en het is vooral ook makkelijk toe te passen in je eigen uitgaansleven; of het nu de pingpongfuif, een trouwerij of je stamcafé is. Een oldie door de boxen, of een hedendaagse hit… Comfortabel bewegen op de muziek, een goeie technische basis voor leiden en volgen, en ruimte voor vrijheid en creativiteit tijdens de dans.

Basiservaring en halfgevorderd20u00
Lees meer...

01/09/2018 - Bollywood Hedendaagse Fusion

Narendra en Aaricia

Drie uur ultiem dansplezier met deze twee enthousiastelingen! Aaricia en Narendra leerden elkaar al dansend kennen in Bombay. Ze besloten voor deze workshop de handen in elkaar te slaan en te putten uit hun ervaring als Westers-Indische en Indisch-Westerse danser. In deze workshop kan je je dus verwachten aan kleurrijke Bollywood- en integere hedendaagse danselementen, die de emoties en expressies van de danser naar buiten laten komen.

Algemene danservaring14u00
Lees meer...

16/09/2018 - Open Huis Dag - gratis proeflessen

◆ Wil je leren dansen en eerst een gratis proefles volgen?
◆ Ontdekken welke dansstijl jou het best ligt? 
◆ Kennis maken met onze lesgevers?
◆ Onze ruime studio's ontdekken?

Een ganse namiddag voorzien we initiaties voor beginners. Kom met je familie en vienden langs en maak er een sportieve dag van. Je hoeft niet op voorhand in te schrijven. 

KLIK HIER VOOR HET PROGRAMMA VAN DE OPEN HUIS DAG .

Weet je nu al welke dansles je wil? Vanaf juni kan je meteen online inschrijven.

20/09/2018 - Dans date - Argentijnse Tango

Saskia en Steven

Hou je van de vurige ingetogenheid van die gloedvolle dans De Argentijnse Tango? Maar heb je nooit een danspartner weten strikken?

Dan is dit je kans: voor deze workshop mag je solo inschrijven! Wij zorgen voor de nodige danspartners!

Beginners19u15
Lees meer...

21/09/2018 - Argentijns tangoweekend

Saskia en Steven

Gedurende dit weekend bieden we 10u tangoles aan rond verschillende onderwerpen waarin je je tangokennis kan verrijken en verdiepen. 's Avonds na de lessen kan je nog verder oefenen tijdens de practica ...

Op zaterdagmiddag maken we ook wat tijd vrij om te wandelen of de mooie buurt te verkennen.

Halfgevorderd09u00
Lees meer...

23/09/2018 - Flamenco "Classe Abierta"

Irene Alvarez

Deze klas is bedoeld voor mensen die graag deskundige feedback krijgen of willen gecoacht worden als ze zelf een Flamencostukje gemaakt hebben/ aan het maken zijn.

min. 1 jaar ervaring21u00
Lees meer...

06/10/2018 - Tangosalon

Maandelijks elke 1ste zaterdag van de maand. DJ Johan draait klassieke en neo-tango.

Minstens één van onze tango leerkrachten is telkens aanwezig. Zit je in de knoop met een figuur of heb je een andere tango vraag. Stel ze aan Saskia of Steven! 

Nodig je vrienden uit via het Facebook event.

06/10/2018 - Zumba

Stefanie

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals salsa, merengue, samba en cumbia.

Open level11u30
Lees meer...

19/10/2018 - Salsa oefenavond

Salsa oefenavond waarop iedereen welkom is. Ook Lisette en Jurgen, onze leraren Cubaanse Salsa, zullen er zijn om met je te dansen of om je Cubaans vocabularium op te frissen.

Nodig je vrienden uit voor dit Facebook event.

26/10/2018 - Lindy Hop: Easy steps for happy dancers

Olga&Philippe

Both in Lindy Hop and in Authentic Jazz there are plenty of small but quite pretty steps and variations, which usually there is not much time for during the basic courses. All these little things enrich your dancing and make it light, different, unpredictable and very fun.

Met basiservaring21u15
Lees meer...

03/11/2018 - Tangosalon

Maandelijks elke 1ste zaterdag van de maand. DJ Johan draait klassieke en neo-tango.

Minstens één van onze tango leerkrachten is telkens aanwezig. Zit je in de knoop met een figuur of heb je een andere tango vraag. Stel ze aan Saskia of Steven! 

Nodig je vrienden uit via het Facebook event.

23/11/2018 - Salsa oefenavond

Salsa oefenavond waarop iedereen welkom is. Ook Lisette en Jurgen, onze leraren Cubaanse Salsa, zullen er zijn om met je te dansen of om je Cubaans vocabularium op te frissen.

Nodig je vrienden uit voor dit Facebook event.

25/11/2018 - Workshop Argentijnse Tango - Techniek voor leiders

Steven Coppens
Open level20u00
Lees meer...

30/11/2018 - Lindy Hop: Easy steps for happy dancers

Olga&Philippe

Both in Lindy Hop and in Authentic Jazz there are plenty of small but quite pretty steps and variations, which usually there is not much time for during the basic courses. All these little things enrich your dancing and make it light, different, unpredictable and very fun.

Met basiservaring21u15
Lees meer...

01/12/2018 - Argentijnse tango - Neo Tango

Saskia & Steven

De neotango zorgde ook voor een herontdekking van de dans, vooral bij jongeren. Enerzijds wordt terug gegrepen naar de authentieke straattango van eind 19de eeuw, anderzijds wordt geëxperimenteerd met invloeden uit andere dansen. In deze workshop verkennen we enkele kenmerkende dansbewegingen uit de neotango, die het contrastrijke en improvisatorische karakter van de dans verrijken.

Basiskennis Tango19u30
Lees meer...

01/12/2018 - Tangosalon

Maandelijks elke 1ste zaterdag van de maand. DJ Johan draait klassieke en neo-tango.

Minstens één van onze tango leerkrachten is telkens aanwezig. Zit je in de knoop met een figuur of heb je een andere tango vraag. Stel ze aan Saskia of Steven! 

Nodig je vrienden uit via het Facebook event.

14/12/2018 - Burlesque Intensief

Lady Elina

Hou je van de Moulin Rouge? Met hun prachtige groepsdansen, classy en sexy? Overal veren en glamour, biedt deze retro showstijl een glinsterende en kleurrijke cocktail van show, komische accenten, sexy kostuums en elegante striptease.

Open level14u00
Lees meer...

21/12/2018 - Salsa oefenavond

Salsa oefenavond waarop iedereen welkom is. Ook Lisette en Jurgen, onze leraren Cubaanse Salsa, zullen er zijn om met je te dansen of om je Cubaans vocabularium op te frissen.

Nodig je vrienden uit voor dit Facebook event.

05/01/2019 - Tangosalon

Maandelijks elke 1ste zaterdag van de maand. DJ Johan draait klassieke en neo-tango.

Minstens één van onze tango leerkrachten is telkens aanwezig. Zit je in de knoop met een figuur of heb je een andere tango vraag. Stel ze aan Saskia of Steven! 

Nodig je vrienden uit via het Facebook event.

18/01/2019 - Salsa oefenavond

Salsa oefenavond waarop iedereen welkom is. Ook Lisette en Jurgen, onze leraren Cubaanse Salsa, zullen er zijn om met je te dansen of om je Cubaans vocabularium op te frissen.

Nodig je vrienden uit voor dit Facebook event.

19/01/2019 - Afro-Pop

Annie Brosteau

We dansen op Afrikaanse populaire muziek een mix van Hip Hop, Ragga, Afrikaanse dans, ... Ambiance verzekerd en een niet te missen dans-explosie!!!

Ambiance verzekerd!!!

Open level15u00
Lees meer...

08/02/2019 - Lindy Hop: Easy steps for happy dancers

Olga&Philippe

Both in Lindy Hop and in Authentic Jazz there are plenty of small but quite pretty steps and variations, which usually there is not much time for during the basic courses. All these little things enrich your dancing and make it light, different, unpredictable and very fun.

Lees meer...